A MADRID

Escarni feminista a la caravana d'Hazte Oír davant de la seu de Vox

Un grup de dones ratlla la cara de Hitler que porta impresa el vehicle de l'organització ultraconservadora

Vox denuncia un atac de "feministes radicals" a tres noies joves a Son Servera (Mallorca)

1y0jsjvorrep6jp / periodico

2
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

Un grup de dones ha frenat l’avanç de la caravana antifeminista d’Hazte Oír a la seva arribada a la seu de Vox de Madrid. El vehicle de l’organització ultracatòlica ha sigut aturat per un centenar de dones que, amb pintura negra, han ratllat la imatge d’Adolf Hitler i el lema "StopFeminazis" que porta retolat el vehicle. L’objectiu de la plataforma conservadora és recórrer els carrers de Madrid per entregar a les seus del PPCs i Vox, les firmes ‘online’ recollides contra la Llei de Violència de Gènere

 

Amb aquest lema: "El meu cos, la meva vida, la meva manera de follar no s’agenolla davant delsistema patriarcal", les manifestants han portat a terme una seguda davant de les oficines del partit liderat per Santiago Abascal per paralitzar la circulació. Les “‘bolleras’", com elles mateixes s’autodefineixen, han sortit al carrer aquest 8-M per protestar contra el vehicle d’Hazte Oír en el qual es pot llegir la frase: "No és violència de gènere és violència domèstica".

 "Gràcies per la vostra boja visita; ens ho hem passat molt bé", ha reconegut Vox, amb clara ironia, a través del seu compte de Twitter. Un missatge que ha acompanyat d’un vídeo sobre les manifestants congregades a les portes del seu local. El partit de dreta radical ha inserit a sobre de les imatges un rètol per criticar l’acció de les feministes: "Mentre vosaltres feu el ridícul, nosaltres continuem treballant per Espanya. 

Després d’uns minuts de tensió, el vehicle ha pogut continuar cap a la seva següent parada, la seu de Ciutadans. Anteriorment ja havia recorregut el carrer Génova per entregar al quarter general del PP una caixa amb les 24.000 firmes que diuen que han recollit instant les tres formacions a derogar "les lleis d’igualtat, de violència de gènere i mordasses LGTBI". 

Vox denuncia "feministes radicals"

El partit d’ultradreta ha denunciat un suposat atac de "feministes radicals" a tres noies joves –dues d’elles menors d’edat– que s’han negat a posar-se un llaç morat a Son Servera (Mallorca). Segons Vox, "la pallissa" s’ha produït aquest matí quan un grup "d’almenys sis feministes radicals" han "acorralat i colpejat" les noies. 

Notícies relacionades

El partit d’Abascal assegura que una de les agredides presenta un llavi partiti que una de les menors té una dent trencada i "es troba en observació davant una possible fractura de mandíbula". La tercera víctima, afirmen, "presenta blaus i senyals després d’haver sigut colpejada i arrossegada per terra".