Hazte Oír canvia el seu autobús per una autocaravana

La formació ultracatòlica recorrerà les seus del PP, Cs i Vox per entregar firmes contra la llei de violència de gènere

Amb el lema #StopFeminazis, la caravana ha sortit des del Bernabéu, on només han acudit mitjans de comunicació

zentauroepp47267066 bus hazteoir190308115445

zentauroepp47267066 bus hazteoir190308115445

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

L’autobús al qual ens té acostumats l’organització ultraconservadora Hazte Oír no recorrerà aquest divendres els carrers de Madrid. En el seu lloc, una autocaravana, molt més petita, serà el vehicle en el qual els membres de la plataforma acudiran a les seus del PPCs i Vox per entregar 24.000 firmes ‘online’, recollides per exigir la derogació de les "lleis d’igualtat, de violència de gènere i mordasses LGTBI". La caravana, amb el lema "#StopFeminazis", té dibuixada la carad’Adolf Hitler  amb els llavis pintats i el símbol feminista. A més, la frase "No és violència de gènere, és violència domèstica" domina tot el frontal del vehicle.

Notícies relacionades

L’autocaravana ha iniciat el seu recorregut a l’aparcament situat davant del’estadi Santiago Bernabéu, on només s’hi han concentrat mitjans de comunicació. A partir d’aquí aniran a la seu del PP, al carrer Génova, a la de Vox, al carrer Nicaso Gallego, i a la de Cs, al carrer Alcalá. Així, els responsables de l’organització confien que Pablo CasadoAlbert Rivera i Santiago Abascal, els escoltin: "Tenim expectativa de ser escoltats perquè Vox va obrir el meló en les passades eleccions andaluses, el PP ha fet algunes picades d’ullet en aquest sentit i Cs portava la derogació de la llei de violència de gènere en el seu últim programa electoral".

El portaveu d’Hazte Oír, Luis Losada, ha argumentat el canvi de l’autobús per una autocaravana per una "qüestió de mobilitat". No obstant, el cert és que el bus que durant els últims dies va recórrer les principals ciutats d’Espanya s’ha trobat amb diversos problemes. Un exemple va ser a València, on l’ajuntament va prohibir la circulació del vehicle per incomplir la llei de seguretat viària, al no estar autoritzat per portar publicitat. A més, s’han hagut d’enfrontar a les crítiques i els escarnis de grups feministes que van carregar contra el discurs masclista de l’organització ultracatòlica.