Davant de la protesta feminista

Rocío Monasterio (Vox): "Celebrem ser dones 364 dies a l'any; tots menys el 8-M"

La presidenta de Vox a Madrid confirma que la formació presidida per Santiago Abascal no secundarà la jornada de vaga de divendres

zentauroepp46119722 graf528  sevilla  02 12 2018   el candidato de vox a la pres181202220807

zentauroepp46119722 graf528 sevilla 02 12 2018 el candidato de vox a la pres181202220807 / Rafa Alcaide

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La presidenta de Vox Madrid, Rocío Monasterio, ha confirmat aquest dilluns que la formació presidida per Santiago Abascal no secundarà la jornada de vaga convocada el pròxim 8 de març amb motiu del Dia de la Dona i ha carregat contra l’adoctrinament de la "desigualtat" i el feminisme "supremacista".

"Celebrem ser dones els 364 dies a l’any; tots menys el 8 de març, que treballarem més que mai per reafirmar-nos en el poder de la nostra independència i la nostra llibertat", ha reivindicat durant la lectura d’un manifest.

En aquest sentit, ha rebutjat el paper de dona com a víctima i ha defensat la igualtat d’homes i dones davant de la llei, contra, ha dit, l’adoctrinament en la "desigualtat", la "doctrina totalitària" i el "feminisme supremacista".

"Feminisme supremacista"

"Soc dona i vull alliberar-me del vostre burca ideològic, que pretén imposar-vos una doctrina totalitària", ha argumentat Monasterio, que ha defensat que Vox rebutja que s’enfronti l’home amb la dona.

Notícies relacionades

En la mateixa línia, ha carregat contra els que defensen les quotes per a dones en llocs de rellevància, que es destinin "recursos públics de tots els espanyols" a "una agenda política de gènere" i "la condescendència de l’home" o "les supremacistes feministes". "Soc dona i mare i vull per als meus fills que es respecti el seu dret a ser educats sense ser adoctrinats en ideologies autoritàries i anticientífiques com la ideologia de gènere", ha assenyalat.

Així mateix, Monasterio ha reivindicat que en la seva formació creuen a defensar la "veritable igualtat" amb la llei educant en el respecte entre homes i dones i "no adoctrinant la desigualtat". "Soc dona i no seré dòcil, ni submisa ni callada davant del feminisme supremacista. Soc dona i denuncio els que ens voleu col·lectivitzar", ha advertit.