COMISSIÓ PARLAMENTÀRIA

'El Bigotes', la seva garrotada al Gran Wyoming, els esfínters i les mantes a Espanya

Álvaro Pérez brinda moments hilarants en la comissió del 'cas Taula'

zentauroepp47122374 bigotes190225121250

zentauroepp47122374 bigotes190225121250 / Miguel Lorenzo

2
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

La compareixença d’Álvaro Pérez, ‘El Bigotes’, capitost de la trama Gürtel al País Valencià, ha comparegut aquest dilluns en la comissió del ‘cas Taula’ a les Corts i en la seva hora i mitja de compareixença, a més de diversos missatges de profunditat al PP, ha deixat també altres moments hilarants.

En la seva última intervenció, per videoconferència des de la presó, Pérez ha volgut enviar un missatge a El Gran Wyoming, presentador d’'El Intermedio', de La Sexta.

“És que el meu fill em pregunta ‘si fa dos anys que ets a la presó i estàs callat, ¿com és que et continuen traient en el programa aquest de la tele?’. I jo, amb molt humor, volia dir una cosa: ‘Em cago en la puta mare del Wyoming’”,ha assenyalat rient mentre el seu advocat es posava les mans a la cara. 

Però no ha sigut l’únic moment en què ha provocat rialles en els assistents a la comissió, com quan ha parlat dels regals d’empresa als polítics, que ha assegurat que continuen existint.

“Ara els esfínters estan estretsi els regals potser ja no es reben al despatx, sinó a casa. Abans es feien a la llum del dia i ara, amb nocturnitat”,ha explicat.

A més, ha aclarit que ell no ha dit mai que estiraria la manta, perquè “quan estires la manta gairebé sempre et queda el cul a l’aire, i en aquest país, quan això et passa,gairebé sempre te’l trenquen”.

El ‘jonqui dels diners’

També li han preguntat per la seva relació amb Marcos Benavent,‘el jonqui dels diners’,i ha provocat somriures de molts dels presents. 

“Jo en vaig conèixer un, però no sé si té un bessó. Anava amb vestit de jaqueta i corbates caríssims i manejava moltes coses per al senyor Rus. Era un ‘bon vivant’, i després n’he vist un que deia que era el ‘jonqui dels diners’”, ha assenyalat. 

Pérez ha dit: “Quan he declarat mai he tirat merda a altres persones, he intentat defensar-me”. I que si alguns dels compareixents que hi han acudit han oblidat alguns detalls pot ser que fos “perquè hi ha molts despistats”, però també ha dit que ningú s’imagina“fins a quin punt arriba la covardia”. 

“No són conscients del que és passar un cap de setmana a la garjola, doncs imagineu una temporada... Si ho sabessin no és que no se’n recordessin, és que desapareixerien”, ha assegurat.

Notícies relacionades

Pérez s’ha queixat també d’altres coses: “S’ha jutjat el finançament irregular del Partit Popular i jo estava sol a la banqueta, i altres persones, però no hi era el PP”.

“Passen coses molt curioses en aquest país. Hi ha presos que declararan que mengen de càtering i a mi em porten un entrepà”,ha assegurat.