entrevista a la cadena Bloomberg

«¿Pot vocalitzar millor?»: la petició de Borrell a una periodista nord-americana que parlava anglès

«Ho sento, no he entès la pregunta», li va dir el ministre

zentauroepp46699811 madrid 25 01 19  rueda de prensa posterior al consejo de min190125152411

zentauroepp46699811 madrid 25 01 19 rueda de prensa posterior al consejo de min190125152411 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ministre d’Afers Exteriors, la UE i Cooperació, Josep Borrell, va demanar a una periodista nord-americana que vocalitzés millor quan aquesta li preguntava en anglès. Borrell, que habitualment parla un bon anglès, no va comprendre una de les qüestions que li realitzava l’entrevistadora de la cadena Bloomberg i no va dubtar a expressar-ho. “Ho sento, no he entès la pregunta. ¿Pot parlar més a poc a poc i vocalitzar millor?, sisplau”, va arribar a dir-li. 

Notícies relacionades

La reacció de Borrell –que ha tingut càrrecs internacionals com el de president de l’Institut Universitari Europeu o president del Parlament Europeu– va provocar certa hilaritat a les xarxes socials.

D’altra banda, Borrell també es va reconèixer sorprès davant de la possibilitat d’un “relator” per a la taula de partits a Catalunya, tot i que li va restar importància atribuint-lo al fet que ell no s’ocupa “d’aquests temes”. “No m’ocupo de la negociació, que dirigeix la vicepresidenta del Govern, sobre les maneres d’instrumentar el diàleg”, va afegir en una altra intervenció, aquesta vegada a Telemadrid. “Al no ser la meva funció, no era gens estrany que no estigués al corrent dels detalls”, ha justificat.

Temes:

Josep Borrell