TRASLLAT

Tensió amb els Mossos a la sortida de Forcadell i Bassa

Manifestants han intentat bloquejar el pas de les comitives

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El trasllat de Carme Forcadell i Dolors Bassa ha sigut motiu de moments de tensió entre els Mossos i els concentrats als accessos de les respectives presons.

[Seguiu aquí en directe les últimes notícies sobre el trasllat a Madrid dels presos independentistes i els prolegòmens del judici de l’1-O]

Durant la sortida de Forcadell de la presó de Mas d’Enric, un grup de manifestants ha intentat obstaculitzar el pas de la comitiva a mig quilòmetre de l’accés al centre penitenciari.

Els Mossos els han apartat amb cops de porra mentre els concentrats cridaven "Som gent de pau" o "No us mereixeu la senyera que porteu". Una persona ha sigut traslladada en ambulància, segons diversos testimonis.

Un lesionat després de la intervenció dels Mossos a la sortida de Forcadell / NÚRIA TORRES (ACN)

Notícies relacionades

En el cas de Dolors Bassa, abans de la sortida de la comitiva una desena d’agents dels Mossos han hagut de fer un cordó per evitar que un grup de manifestants s’acostés als vehicles policials.

Poc després de les cinc de la matinada, els policies han tallat l’accés a la presó de Puig de les Basses. No obstant, una cinquantena de persones que anaven a peu han eludit el control, han llançat a la carretera una bala de palla i pneumàtics, sobre els quals s’han assegut.  A la carretera. Els Mossos han acabat desallotjant-los