URGENT

La policia entra a la seu de 'Moncloa.com' pels papers de Villarejo

Els agents han reclamat tota la documentació relacionada amb la contractació de l'excomissari pel BBVA

undefined39026792 politica television salvados la sexta jordi evole   el comis181125140959

undefined39026792 politica television salvados la sexta jordi evole el comis181125140959

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional s’ha personat a les instal·lacions de la publicació digital ‘Moncloa.com’ amb una ordre judicial perquè aquest mitjà entregui "tot el material relacionat amb l’anomenada operació Trampa", sobre la contractació a càrrec del Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) al Grup Cenyt, propietat de l’excomissari José Manuel Villarejo, en relació amb l’operació que volia fer la constructora Sacyr per comprar el banc.

El Jutjat Central número 6 de l’Audiència Nacional reclama en aquesta ordre, a què ha tingut accés Europa Press, tot el material ja publicat en les edicions dels dies 9 de gener i següents, així com el que encara no s’hagi publicat i estigui en poder d’aquest mitjà de comunicació.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.