LABERINT CATALÀ

Carmen Calvo confirma una trobada amb el Govern aquest dijous

La vicepresidenta emmarca la reunió amb Aragonès i Artadi a l'"agenda normal" de qualsevol Executiu

jcarbo45921434 carmen calvo181116192542

jcarbo45921434 carmen calvo181116192542 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
EFE

La vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, ha assegurat que el pròxim dijous es reunirà amb el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i amb la consellera de la Presidència, Elsa ArtadiPere AragonèsElsa Artadi, en una trobada que ha emmarcat a l’"agenda normal" de qualsevol Executiu.

Calvo, que ha assistit avui a la presentació del V Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Granada, ha explicat que forma part de les "trobades habituals" que manté amb altres representants de governs autonòmics, i que l’única peculiaritat és que, després de la declaració de Pedralbes, van acordar veure’s de nou al gener.

La reunió es produirà, ha dit, "amb la normalitat amb què ens hem de veure", atesa la situació actual a Catalunya. "A ningú se li escapa que tenim una situació a Catalunya que ens preocupa, i aquest Govern es disposa a donar tranquil·litat i convivència a aquest país", ha manifestat.

Intel·ligència política

Notícies relacionades

La vicepresidenta ha dit que aquesta situació ha d’afrontar-se amb "molta intel·ligència i molta capacitat de fer política" i ha incidit que la reunió forma part de l’"agenda normal de qualsevol govern: vam quedar de veure’ns al gener; doncs al gener ens veiem". 

En aquest sentit, ha volgut deslligar-la de qualsevol altra consideració política, ja que la negociació dels Pressupostos Generals de l’Estat afecta tot Espanya, i no està vinculada a "cap altre tipus de qüestió política".