Llamazares recrimina a Garzón acumular només fracassos electorals i deutes

El líder d'Esquerra Oberta respon així a les acusacions de "dimitir en diferit" i de "muntar un partit" amb el qual competir amb IU

gaspar llamazares

gaspar llamazares

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

El líder d’Esquerra Oberta, Gaspar Llamazares, ha acusat, a través d'un comunicat, el coordinador federal d'IU, Alberto Garzón, de "mentir" amb l'únic objectiu d'"ocultar el fracàs electoral d'Endavant Andalusia" i que la confluència amb Podem "només acumula fracassos electorals i deutes econòmics". El polític asturià respon així als missatges difós per Garzón a Twitter en què l’acusava de "dimitir en diferit" i de "baixar sovint a Madrid per atacar IU en els mitjans i per muntar un partit amb el qual competir".

Notícies relacionades

Després de presentar la seva dimissió dels càrrecs federals d'IU dilluns passat, Llamazares ha recriminat al partit del qual va ser coordinador general que "sobreactuï" en la seva acusació de "deslleialtat" al partit. En el comunicat assenyala que els àudios que van difondre la setmana passada fonts d'IU no revelen res que no se sabés sobre la seva relació amb el projecte polític Actua. 

"La laminació de la pluralitat i la discrepància ha sigut la tònica dominant de l'etapa Garzon", assegura Esquerra Oberta a través del comunicat que carrega contra la figura del coordinat federal. Una acusació que ve acompanyada de retrets per a la direcció estatal com no permetre alsdirigents d’IzAb contribuir al treball d'IU o "menysprear" les seves posicions i "insultar-los".