INCIDENTS

Agressió a un periodista d'Intereconomia en la marxa dels CDR a Via Laietana

Un home dona un fort cop de puny a la cara a Cake Minuesa mentre informava sobre la manifestació

Casado, Rivera i Abascal mostren la seva solidaritat amb l'agredit

minuesa

minuesa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodistad’Intereconomia  Cake Minuesa ha sigut agredit aquest divendres en la manifestació delsCDR  que ha transcorregut per la Via Laietana de Barcelona en contra de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona. [Seguiul’última hora del 21 de desembre a Barcelona i Catalunya en directe.]

Segons es pot veure en un vídeo que ha publicat aquest mitjà a Youtube, dos homes s’han encarat amb Minuesa i la seva càmera i els han intentat impedir que fessin una connexió en directe. Després de demanar-los que paressin, un d’aquests dos homes ha clavat un cop de puny a la cara al periodista, que ha acabat rodant per terra.

Altres manifestants han mostrat recel sobre aquesta agressió i han assegurat que es tracta d’un muntatge.

A Twitter, el líder del PP, Pablo Casado, ha mostrat la seva solidaritat amb Cake Minuesa i s’ha preguntat si aquesta és la "revolució dels somriures". "Ja veiem que la instigació de Torra perquè els CDR pressionin acaba en cops de puny a periodistes", ha afegit, abans de demanar la il·legalització d’aquests grups i "trencar el diàleg vergonyós amb qui els aclama".

Notícies relacionades

El president de Ciutadans, Albert Rivera, també ha condemnat la "salvatge agressió" al periodista a càrrec, al seu judici, dels “comandos separatistes”. "Els totalitaris violents campen al seu aire a Catalunya liderats per Torra", ha afegit, abans de reclamar l’aplicació "ja" de l’article 155.

Igualment, el líder de VoxSantiago Abascal, ha enviat una "abraçada" i ha transmès el seu "reconeixement i gratitud" a Minuesa per la seva "valentia" i per "mostrar a tothom la violència i l’odi del separatisme colpista".