Negociació oberta

Rivera confirma que la línia vermella a Andalusia ja no és Marín

Ciutadans afirma davant del PP que el seu candidat a la Junta no està pendent de casos de corrupció

zentauroepp44907910 graf6214 c rdoba 05 09 2018   el presidente de ciudadanos  a180905134702

zentauroepp44907910 graf6214 c rdoba 05 09 2018 el presidente de ciudadanos a180905134702 / Rafa Alcaide

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president de Ciutadans, Albert Rivera, s’ha compromès amb els andalusos que hi haurà canvi de govern a la Junta d’Andalusia i que no es repetiran les eleccions. "Li dono la meva paraula que Ciutadans estarà a l’altura".

Ho ha assegurat en una entrevista a Antena 3, en què ha insistit que "té més sentit" que el pròxim president andalús sigui una persona, com Juan Marín, "sense motxilles" i que no hagi d’estar pendent dels casos de corrupció.

Rivera ha assenyalat que Ciutadans no pretén "un canvi de cadires, sinó de govern. I aquest és el compromís", ha afirmat al contestar que "ni de bon tros es resignen" que finalment sigui el popular Juan Manuel Moreno qui presideixi la Junta, tot i que Rivera ja no diu que la carta de Marín sigui irrenunciable per arribar a un acord.

Negociació oberta

Un acord que comencen a negociar aquesta tarda a Sevilla els equips de les dues formacions en què li importa menys, segons ha dit, el repartiment de conselleries o càrrecs, que fer un canvi en les polítiques per millorar la vida dels andalusos.

Notícies relacionades

En aquest escenari, ha deixat clar que el PSOE se n’anirà a l’oposició i espera, això sí, que els socialistes s’abstinguin i no bloquegin Andalusia.

Ha assenyalat, en aquest sentit, que si a Susana Díaz "li fa tanta por Vox" té al seu abast no donar-li la clau.