ACTE VANDÀLIC

El PSC denuncia pintades a dues seus del partit

Uns desconeguts escriuen davant la seu local de Ripollet "Fora feixistes dels nostres barris"

ds1tbizwsaeok65

ds1tbizwsaeok65

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha denunciat aquest dilluns les pintades realitzades ahir i avui contra dues seus socialistes a Ripollet (Barcelona) i Tarragona.

Aquest diumenge, el candidat del PSC a l’alcaldia de Ripollet, Luis Tirado, va trobar pintades a la carretera que passa davant del local del partit en aquesta localitat.

"Fora feixistes dels nostres barris", es pot llegir en el text escrit a terra. "¿Qui són els feixistes i intolerants?", es va preguntar Tirado en un tuit en el qual va adjuntar una imatge de la pintada feta amb esprai sobre la calçada.

Per la seva banda, la seu dels socialistes catalans a Tarragona s’ha despertat aquest dilluns amb una pintada que diu "lladres" a la porta.

Notícies relacionades

En roda de premsa, Illa ha condemnat les accions vandàliques, així com les pintades d’esvàstiques nazis que han aparegut també aquest dilluns a la seu d’Òmnium Cultural a Barcelona.

Una "condemna clara i rotunda" a aquests atacs, "vinguin d’on vinguin i es dirigeixin a qui es dirigeixin", ha dit Illa, que ha reivindicat el "respecte a totes la idees, persones i institucions, que tenen tot el dret del món a defensar el seu projecte polític".

Temes:

PSC PSC