VIRAL

Militants de Ciutadans confonen la catedral de la Córdoba argentina amb l'andalusa

La campanya del partit taronja en les eleccions autonòmiques andalusos utilitza una imatge equivocada

crdoba

crdoba

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ciutadans vol acabar amb les tres dècades de govern socialista a Andalusia i espera col·locar-se en el pitjor dels casos com a segona força regional davant del Partit Popular com apunta l’última enquesta del CIS.

Notícies relacionades

Una de les anècdotes més divertides de la batalla electoral entre el partit taronja i el socialista ha tingut lloc a Twitter. La portaveu del partit socialista en l’Ajuntament de Còrdova, Mamen González, ha recollit diversos tuits de polítics i simpatitzants del partit de Juan Marín en què utilitzen una imatge de la catedral de Córdoba de l’Argentina per referir-se a l’andalusa. “Ja no és perquè sigui un tema important a la ciutat, o perquè sigui Patrimoni de la Humanitat. És que si preteneu representar algun cordovès/a igual hauríeu de saber que aquesta no és la nostra Mesquita-Catedral”,ha tuitejat González.

Fonts del partit taronja han aclarit a EL PERIÓDICO que "no és una imatge oficial del partit" ja que "no porta el logotip" de Ciutadans. Sigui com sigui, el tuit de la portaveu socialista acumula des d'ahir, 22 de novembre, gairebé 4.000 ‘m'agrada’ i ha sigut compartit més de 3.000 vegades.