ANIVERSARI DE LA MORT DEL DICTADOR

Luis Alfonso de Borbó enalteix Franco i carrega contra els "enemics i traïdors a la pàtria"

El besnet del dictador reivindica a les xarxes socials la seva "insuperable obra" i reclama que se'l deixi al Valle de los Caídos

zentauroepp44323135 graf926  san lorenzo de el escorial  15 07 2018   luis alfon181120131813

zentauroepp44323135 graf926 san lorenzo de el escorial 15 07 2018 luis alfon181120131813 / Juan Carlos Hidalgo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Luis Alfonso de Borbó, un dels besnets de Francisco Franco, ha aprofitat l’aniversari de la mort del dictador per enaltir la seva figura a les xarxes socials i carregar contra els "enemics" i els "traïdors a la pàtria".

"Te’n vas anar fa 43 anys, però estàs més present que mai. Els teus enemics i uns traïdors a la pàtria no t’obliden, ni deixen d’esmentar-te. Molts d’altres et continuem recordant i resant per tu", ha apuntat en el seu perfil de Twitter, amb un anunci de la missa que se celebrarà aquest 20-N, a les 20 hores, a l’església de Sant Francesc de Borja de Madrid.

Notícies relacionades

El besnet del dictador, que presideix el patronat de la Fundació Nacional Francisco Franco (FNFF) des del mes d’agost passat, ha publicat un altre tuit en què lloa la "insuperable obra" del seu besavi i considera que "continuarà per sempre". Entre aquesta "obra", Luis Alfonso de Borbó esmenta la classe mitjana, la seguretat social, les vivendes protegides, les carreteres, les universitats, els hospitals, les indústries, els pobles, els pantans i els boscos.

Luis Alfonso de Borbó aprofita el seu missatge per reclamar també que Franco segueixi al Valle de los Caídos. El  fill de Carmen Martínez-Bordiú i Luis Alfonso de Borbó s’ha mostrat molt bel·ligerant contra la decisió del Govern de Pedro Sánchez d’exhumar les restes del dictador del Valle per resignificar el mausoleu franquista i convertir-lo en un lloc de memòria. Luis Alfonso ha participat fins i tot en manifestacions de protesta.