a twitter

Josep Borrell condemna les pintades al cotxe d'Alejandro Fernández «Pot ser el preludi de coses més greus"

El cotxe del líder del PP català va aparèixer amb una esvàstica i amb les rodes punxades

zentauroepp43660193 spain s new foreign minister josep borrell arrives to attend180611105349

zentauroepp43660193 spain s new foreign minister josep borrell arrives to attend180611105349 / Francisco Seco

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Barcelona

El ministre d'Afers Exteriors i Cooperació, Josep Borrell, ha condemnat aquest dillunsl'"acte intimidatori" que va patir dissabte passat el president del PP CatalunyaAlejandro Fernández, el cotxe del qual va aparèixer pintat amb una esvàstica i amb les rodes punxades.

Esvàstica al cotxe d'Alejandro Fernández (PP) / twitter

"Condemno i rebutjo l'acte intimidatori contra el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, i la destrossa del seu vehicle. La història demostra que aquesta classe de violència pot ser el preludi de coses més greus", ha escrit Borrell en un apunt en el seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

El titular d'Exteriors ha reaccionat així a l'incident després que fos el mateix Fernández el que n'informés a través de les xarxes socials. "Així m'acabo de trobar el meu cotxe en el pàrquing de casa meva", començava el missatge del líder dels 'populars'.

Alejandro Fernández, en una imatge d'arxiu / Arxiu

"Em sap greu per la meva família i perquè és la nostra llar, però continuaré defensant la llibertat i les meves idees amb més determinació que mai", va lamentar llavors Fernández, que també va voler agrair als Mossos d'Esquadra "per l'atenció" prestada.