partit popular

Cosidó nega que coordinés una operació per recuperar els papers de Bárcenas subornant el xofer

Afegeix que no és la primera vegada que pateix calúmnies per part del comissari José Manuel Villarejo

ignaciocosidoppsenado

ignaciocosidoppsenado / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El portaveu del grup popular al Senat i exdirector general de la Policia, Ignacio Cosidó, ha negat que coordinés cap operació per recuperar documents en poder de l’extresorer del PP Luis Bárcenas o que en tingués coneixement.

Cosidó ha emès un comunicat després de la publicació per 'OK Diario' d’una informació que assegura que va coordinar una operació per rescatar els papers de Bárcenas subornant el seu xofer, uns documents que estaven relacionats amb Soraya Sáenz de Santamaría, María Dolores de Cospedal i Javier Arenas.

El portaveu popular ha afirmat que és "rotundament fals que coordinés cap operació relacionada amb el cas Bárcenas o que en tingués coneixement. En cap cas l’hauria acceptat sense autorització judicial", assegura.

Assenyala Villarejo

Afegeix en el comunicat que no és la primera vegada que pateix calúmnies per part del comissari José Manuel Villarejo "incloent querelles que mai han sigut admeses a tràmit".

Notícies relacionades

I assenyala que té plena confiança en què la investigació judicial en marxa "aclarirà la veritat i demostrarà" que va estar "absolutament al marge d’aquests fets".

El jutge de l’Audiència Nacional Diego de Egea investiga en una peça separada del 'cas Tàndem’, relatiu a l’excomissari Villarejo, en presó preventiva des de fa un any, un presumpte encàrrec al que va ser xofer de l’extresorer del PP Luis Bárcenas per recuperar els papers que aquest s’havia emportat de la seu del partit.