El PP farà nous passos quan es coneguin més dades dels àudios de Cospedal

Casado assegura que els populars no han de caure en "afanys inquisitorials"

undefined45775629 pablo casado senado181106152309

undefined45775629 pablo casado senado181106152309 / Ballesteros

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dimarts que la formació conservadora anirà "fent passos" referent als àudios entre l’exsecretària general Maria Dolores de Cospedal i l’excomissari José Manuel Villarejo segons se’n vagin coneixent noves dades. El líder popular ha insistit que "amb ple respecte a la presumpció d’innocència" el partit actuarà de manera "justa i proporcional" quan es vagi sabent més informació. 

Notícies relacionades

"Sense fer-nos partícips de pràctiques del passat que ens puguin perjudicar" i "sense caure en afanys inquisitorials", Casado ha insistit que seran "justos i equilibrats en les mesures" que apliquin. A més, ha volgut assenyalar que el gest de Cospedal de deixar el seu lloc en el comitè executiu general"l’honra".  Un abandonament que per a Casado és "compatible" amb el seu compromís "que el PP sigui el partit més transparent i més exemplar". 

Preguntat sobre els nous àudios difosos aquest dimarts pel digital 'Moncloa.com', que posen de manifest que l’anterior president del PP, Mariano Rajoy, coneixia els assumptes tractats entre Cospedal i Villarejo, Casado no ha volgut entrar en l’assumpte. "No comento converses privades que no puc certificar que són certes", ha sentenciat.