PARTIT POPULAR

García Egea nega crítiques en el PP i defensa Montserrat i Tejerina

casadoegeamontserratpp

casadoegeamontserratpp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha negat aquest divendres crítiques internes i malestar dins del partit i ha sortit en defensa de Dolors Montserrat id’Isabel García Tejerina  després de les últimes polèmiques de les dues dirigents populars. Que líders d’altres partits critiquin al PP és "bo", ha opinat.

En concret, el número 'dos’ de Génova ha apostat per la continuïtat de Montserrat com a portaveu popular al Congrés dels Diputats després de la seva intervenció de dimecres al ple del Congrés i ha defensat la sinceritat de Tejerina.

Prostíbuls i nens

Notícies relacionades

García Egea ha recalcat que convé “centrar-se” en els 36.000 euros de diners públics que el Govern andalús es va gastar en “prostíbuls” i ha demanat a la presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, no "desviar l’atenció". "Crec que aquests 36.000 euros és on ens hem de centrar. Quan algú assenyala la lluna hi ha qui mira la lluna i d’altres miren el dit. Crec que convé mirar la lluna i la lluna és que hi ha 36.000 euros que podien haver sigut per a 20 joves i 20 beques i, lamentablement van anar a altres llocs, van anar a prostíbuls i era diners públics", ha afirmat.

Sobre Tejerina, García Egea ha defensat la seva honestedat: "Som un partit format per persones que creiem en la sinceritat, creiem que un s’ha de manifestar com és és". L’exministra havia declarat que "a Andalusia et diuen que el que sap un nen de 10 anys és el que sap un nen de 8 a Castella i Lleó".