Anar al contingut

CARTA A LA DIRECCIÓ

La portaveu del PDECat deixa el partit i la política

Maria Senserrich anuncia la seva sortida a la direcció

EL PERIÓDICO

La portaveu del PDECat deixa el partit i la política

Guillem Roset

La fins ara portaveu del PDECat, Maria Senserrich, ha anunciat a la direcció del partit que deixa les seves responsabilitats i s’aparta de la política. Ho ha fet a través d’una carta, segons ha avançat l’Ara i ha pogut confirmar aquest diari.

La sortida de Senserrich es produeix dos mesos després que Marta Pascal fos defenestrada pels crítics del PDECat en el congrés que va celebrar el partit. De fet, la fins ara portaveu de la formació dona les gràcies en la missiva a Pascal per la "confiança" que li va atorgar, i també cita Artur Mas, Carles Puigdemont i a l’actual màxim dirigent del PDECat, David Bonvehí.

El mateix Bonvehí confirmava la sortida de la portaveu del partit en el seu compte de Twitter. "La meva amiga Maria Senserrich avui m’ha comunicat que comença una nova etapa professional. Gràcies pel teu compromís. Després de dos mesos al capdavant del PDECat vull dir que tinc un gran equip. A tot arreu on som presents tothom continua al seu lloc", ha afirmat, per sortir al pas d’especulacions que relacionin la marxa de Senserrich amb el triomf de la línia puigdemontista.

Senserrich, que també va ser diputada al Parlament, es convertirà ara, segons les seves pròpies paraules, en una militant "de base", i recuperarà projectes personals que havia aparcat després d’entrar en la direcció del PDECat.