ESCÀNDOLS A LA UNIVERSITAT

Rivera modifica el seu currículum a la web del Congrés per afegir un màster

Aquests estudis sí que apareixien a la fitxa que va penjar a la pàgina del Parlament a internet

jcarbo44357736 albert rivera180717122502

jcarbo44357736 albert rivera180717122502

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de CiutadansAlbert Rivera, ha modificat aquest dijous el currículum que apareix a la web del Congrés dels Diputats. Concretament, ha afegit un màster que no figurava a la seva fitxa malgrat que sí que apareixia en el currículum que el 2015 va publicar la web del Parlament.

En l’espai reservat per a la informació de cada diputat, Rivera ha inclòs que, a més de tenir una llicenciatura, té un màster en Dret cursat a la mateixa universitat, la Ramon Llull de Barcelona.

Captura de la web del Congrés amb la modificació dels estudis d’Albert Rivera.

Notícies relacionades

La pàgina del Parlament també recollia estudis de doctorat en Dret Constitucional a la Universitat Autònoma de Barcelona i un curs de màrqueting polític per la Universitat George Washington, als EUA.

L’actualització del currículum del líder del partit taronja s’ha realitzat el mateix dia en què aquesta formació i el PP han sol·licitat la compareixença urgent del president del Govern, Pedro Sánchez, a la Cambra baixa per demanar-li explicacions per les acusacions de plagi que han divulgat diferents mitjans de comunicació.

Captura de pantalla de la web del Congrés realitzat aquest dijous, abans que Rivera modifiqués el seu currículum.