FITXATGE

L'exatleta Ruth Beitia entra en l'executiva del PP nacional com a responsable d'esports

La medallista olímpica es declara "molt contenta" amb el nomenament

zentauroepp35269768 gra125  madrid  23 08 2016  la campeona ol mpica en salto de180913101156

zentauroepp35269768 gra125 madrid 23 08 2016 la campeona ol mpica en salto de180913101156 / KIKO HUESCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La diputada càntabra i medallista olímpica Ruth Beitia ha entrat a formar part de l’executiva del Partit Popular nacional, que lidera Pablo Casado, com a responsable d’esports. Així ho ha confirmat Beitia a Europa Press, assegurant que està "molt contenta" pel nomenament.

La parlamentària regional s’ha remès a la publicació del seu nou càrrec en la pàgina web del PP nacional, on figura com a "secretària executiva", a més de com a diputada de Cantàbria.

Notícies relacionades

Casado ha incorporat l’atleta a la seva executiva malgrat que el Partit Popular de Cantàbria té obert un expedient disciplinari contra ella i la resta de diputats regionals que es van oposar al canvi de portaveu del grup parlamentari, d’Eduardo van den Eynde, afí a l’exlíder popular Ignacio Diego, com la medallista, a la presidenta de la formació, María José Sáenz de Buruaga.

En aquest sentit, el sector crític del PP de Cantàbria, encapçalat pel mateix Van den Eynde, s’ha congratulat de l’elecció de Beitia per liderar la política esportiva del partit. "Molt bona decisió. Poques persones hi haurà a Espanya més qualificades que Ruth per ocupar-se de l’àrea d’esport", ha escrit aquest dijous el popular en el seu compte de Facebook.