CANVI EN LA DIRECCIÓ

Interior nomena el comissari José Antonio Togores nou cap de la Policia a Catalunya

La designació té lloc després de la jubilació del seu predecessor, Sebastián Trapote, en el càrrec des del juliol del 2015

jos-antonio-togores

jos-antonio-togores

1
Es llegeix en minuts
Agencias

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha nomenat el comissari principal José Antonio Togores Guisasola nou cap superior de la Policia de Catalunya. Togores, que fins ara dirigia la Direcció Superior d’Extremadura, compta amb una carrera professional acreditada i una experiència sòlida en diverses especialitats de la Policia Nacional, segons destaca aquest departament.

El comissari principal Togores Guisasola va ingressar el 1979 en la Policia Nacional i des d’aleshores ha passat per nombroses unitats policials com la Unitat de Desactivació d’Explosius (TEDAX/NRBQ), la direcció de la secció de Cavalleria i de Guies Canins i ha sigut cap de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP).

També va ser conseller d’Interior a l’ambaixada d’Espanya a Colòmbia o cap regional d’operacions a la Direcció Superior d’Andalusia Oriental. Des de finals de l’any passat exercia el càrrec de cap superior d’Extremadura.

Jubilació del seu predecessor

Notícies relacionades

Togores té sis creus al Mèrit Policial i set medalles atorgades per la Interpol i diferents unitats operatives de Colòmbia. A més, té la creu de l’orde d’Isabel la Catòlica i nombroses felicitacions públiques.

El nomenament de José Antonio Togores com a cap superior de la Policia de Catalunya es produeix després de la jubilació, dijous passat, de Sebastián Trapote, que havia ocupat aquesta responsabilitat des del juliol del 2015.