ENTREVISTA TENSA

Dura topada entre Albert Rivera i Lídia Heredia a TV-3

El líder de Cs acusa la tele catalana de "mentir i ser un aparell de propaganda independentista"

vts 01 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha protagonitzat aquest divendres una dura topada amb la presentadorad’'Els matins', Lídia Heredia, quan ha acusat TV-3 de ser un "aparell de propaganda independentista".

Durant la seva entrevista amb Heredia, Rivera ha assegurat que la televisió autonòmica catalana "menteix". La periodista li ha replicat: "¿M’ho diu a mi? ¿Em diu que cada dia faig propaganda? La tele la fem els periodistes. ¿Ha vist aquest programa alguna vegada?"

El dirigent de Ciutadans ha manifestat la seva voluntat que “TV-3 torni a ser de tots els ciutadans”. I ha recriminat a la cadena que "insulti la senyora Arrimadas" o atribueixi a l’"extrema dreta" la gran manifestació per la unitat d’Espanya convocada a Barcelona l’octubre passat.  

Puigdemont intervé a Twitter

La topada ha cridat l’antenció de Carles Puigdemont, que ha criticat a Twitter "el model de rigor" de Rivera. 

"És comprensible que qui té com a model de veritat i rigor la premsa espanyola dels grans grups de comunicació, que l’ensabonen per esmorzar, per dinar i per sopar, cregui que TV3 menteix", ha escrit a les xarxes socials. 

A aquest comentari, Albert Rivera ha respost que "es presenti als jutjats immediatament" i que "deixi de fer de comentarista".

Notícies relacionades

En la mateixa línia, el conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha titllat el líder de Cs, Albert Rivera, de "poc demòcrata" a l’acusar-lo de dirigir una conselleria política i d’utilitzar el seu departament en termes polítics.

El conseller ha assegurat que els Mossos són una "policia democràtica" que no persegueix ningú pel que pensa o representa, i quan li ha preguntat si continuaran identificant persones que retiren llaços, ha indicat que identificaran qualsevol persona que generi una "preocupació o perill".