CANVI AL CAPDAVANT DE LA PAERIA

Fèlix Larrosa, nou alcalde de Lleida

Rellevarà Àngel Ros després d'imposar-se en les primàries a Montse Mínguez

flix-larrosa

flix-larrosa

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fèlix Larrosa serà el nou alcalde de Lleida. Amb 53 anys i després de set a l’ajuntament, el fins ara segon tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme rellevaràÀngel Ros després d’imposar-se amb claredat en les primàries a Montse Mínguez (161 vots contra 99).

Director General de Turespaña del Ministeri d’Indústria el 2007 i exdiputat en el Congrés del 2008 al 2011, s’havia encarregat també de la promoció turística de la ciutat des de fa set anys.

Notícies relacionades

El PSC va decidir elegir el nou alcalde en primàries després que Ros, després de 14 anys al capdavant de la Paeria, renunciés al càrrec a començaments de mes per passar a ser el nou ambaixador d’Espanya a Andorra. El president del PSC havia agafat el relleu d’Antoni Siurana, que després de 22 anys anys en el càrrec hi va renunciar per ser conseller d’Agricultura en el Govern de Pasqual Maragall.

Feu socialista

De fet Lleida és un dels principals feus del PSC ja que, des que hi ha hagut eleccions democràtiques, sempre hi ha hagut al capdavant de la Paeria un socialista, a excepció dels dos anys que va governar el convergent Manel Oronich. Larrosa intentarà que continuï sent així després de les municipals de l’any que ve, en les quals serà el cap d’una llista on ja ha anunciat que vol incloure Mínguez, el seu rival en les primàries.