Confirmat per Sánchez

El Rei acudirà als actes commemoratius dels atemptats de Catalunya

El president del Govern ha avançat l'assistència del monarca

272a20f3-4aeb-4df7-8e46-0f84f921acf9-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest divendres que tant ell com el rei Felip VI seran a Barcelona amb motiu del primer aniversari dels atemptats terroristes que van tenir lloc a la capital catalana i a la localitat tarragonina de Cambrils l’agost passat.

Així ho ha garantit durant la roda de premsa que ha ofert a la Moncloa per fer balanç dels seus dos mesos de Govern i que té lloc dos dies abans de l’audiència que té previst mantenir amb el cap de l’Estat dilluns vinent.

Notícies relacionades

“Aquest aniversari exigeix, de tots, la solidaritat i el respecte a les víctimes i les seves famílies, així és i així espero que sigui els dies 17 i 18. El Govern hi serà present, jo hi seré, i també hi serà present el cap de l’Estat”, ha dit, després de ser preguntat pelveto al monarca que ha plantejat la Generalitat de Catalunya.

En aquest context, Sánchez ha posat èmfasi que “no hi ha més cera que la que crema”. “El cap de l’Estat hi anirà, el president hi anirà i traslladarem la solidaritat del conjunt de la societat espanyola a les famílies i les víctimes d’aquests terribles atemptats”, ha conclòs el president del Govern.