Forcadell és traslladada de la presó de Figueres a la del Catllar

L'expresidenta del Parlament va demanar el canvi a aquest centre per ser més a prop de la seva família

jlr28975

jlr28975

1
Es llegeix en minuts
Efe / Figueres

L’expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha abandonat la presó de Puig de les Basses de Figueres (Girona) amb motiu del seu trasllat a la de Mas d’Enric, al Catllar (Tarragona), inaugurada el 2015.

Forcadell ha sortit de la presó gironina, a la qual va arribar el 4 de juliol amb l’exconsellera Dolors Bassa procedent de la d’Alcalá de Henares, a les 9.30 hores a l’interior de turisme sense cap logotip escortat per un cotxe oficial dels Mossos d’Esquadra.

L’expresidenta mantindrà a Tarragona el mateix règim de visites que a Figueres i estarà en una cel·la d’ús individual del mòdul de dones, que compta actualment amb trenta internes.

Notícies relacionades

Carme Forcadell és traslladada al Catllar a petició pròpia per ser més a prop de la seva família i, a la seva arribada al centre tarragoní, s’haurà de sotmetre als tràmits habituals d’identificació, visita mèdica i entrevistes amb l’equip de la presó.

L’única política independentista que estarà a partir d’ara a la presó de Puig de les Basses és l’extitular de Treball de la Generalitat de Catalunya Dolors Bassa, que és originària de la localitat gironina de Torroella de Montgrí.