300 persones plantades

Agra polèmica entre Cotarello i el CDR de Tarragona

El politòleg va suspendre un acte per l'hostal "sense condicions mínimes exigibles" que li van reservar

L'habitació no tenia ni taula ni wi-fi amb què poder treballar

cotarelo

cotarelo

1
Es llegeix en minuts

El politòleg Ramón Cotarelo va suspendre aquest cap de setmana un acte de recolzament a la independència a Tarragona organitzat per un CDR perquè l’hostal en el qual li van reservar l’habitació no tenia les "condicions mínimes exigibles". Una agra polèmica es va desencadenar a Twitter a l’atribuir al ponent una actitud injustificada. El CDR de Tarragona assegura que l’habitació costava 86 euros la nit i que no és responsable que el wi-fi no funcionés o que hi hagués hagut problemes en el prepagament de la reserva.

Cotarelo en el seu blog llança una càrrega contra els organitzadors de l’acte sense contemplacions: "Els CDR asseguren tenir pocs mitjans però, com sempre, els mitjans apareixen quan es tracta de dinars i sopars. Una actitud molt típica d’Espanya i que planteja la qüestió de per què voldrà independitzar-se d’ella una gent que actua de forma típicament hispànica".

Notícies relacionades

La resposta del CDR no es va fer esperar, i amb la mateixa virulència: "El paternalisme del seu comunicat ens espanta i la frase "actuen de forma típicament hispànica" toca amb el racisme més 'tufós' de l’esquerra classista".

Segons Cotarelo, li va molestar especialment que al públic que havia assistit a l’acte, unes 300 persones, se li va dir que estava indisposat, una cosa que no era cert. "La cancel·lació no va ser a causa de cap malaltia, sinó en protesta per tractament immerescut i injustificable. I la finalitat, insisteixo, no és vindicativa sinó purament pragmàtica: per corregir errors d’actuació", va explicar Cotarelo.