POLÈMICA FILMACIÓ

L'advocat de Junqueras i Romeva acusa Interior d'«una barra infinita» per assegurar que es van deixar gravar

«Raül gairebé arrenca els barrots d'una mossegada», diu el lletrat per il·lustrar la indignació dels presos en conèixer que hi havia un vídeo sobre ells

zentauroepp41472822 graf200  madrid  04 01 2018   andreu van den eynde  abogado 180104132219

zentauroepp41472822 graf200 madrid 04 01 2018 andreu van den eynde abogado 180104132219 / Juan Carlos Hidalgo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Andreu Van den Eynde, advocat d’ Oriol Junqueras i Raül Romeva, acusa Institucions Penitències de “tenir una barra infinita” per acusar enun informe els seus clients de ser conscients que els estaven gravant. “En aquesta tessitura que ara ens atribueixin si eren actors o no ho eren és d’una barra infinita. Quan vaig anar a la presó abans de presentar la denúncia penal vaig parlar amb la subdirectora de tractament i la vaig avisar que la denunciaria. Allà la vaig cagar”, ha assenyalat el lletrat en declaracions al programa Via Lliure de RAC1.“No em sorprèn aquest informe que culpa els presos independentistes de deixar-se gravar a Estremera, tenint en compte la barra que tenen”, ha afirmat.

Notícies relacionades

L’advocat ha ressaltat la indignació tant dels presos com dels seus familiars. “M’estalvio les reaccions d’angoixa d’ells i dels seus familiars. Raül Romeva gairebé arrenca els barrots d’una mossegada”.

No hi ha negociació amb Fiscalia

Van den Eynde ha negat també que estigui negociant amb Fiscalia qualsevol acord per reduir la condemna. “Quin advocat voldria pactar amb fiscalia si [els seus clients] són innocents”, ha declarat. “Pactar és absurd: ni ho volen els clients, ni m’ho deixarien fer ni els ho podria aconsellar”.