CITA AMB LA GENERALITAT

Pablo Iglesias dina amb Aragonès després de la seva reunió amb Torra

La cita amb el vicepresident del Govern s'ha produït de manera "coordinada" amb el president

zentauroepp43964870 pla curt del vicepresident del govern i conseller d economia180625185717

zentauroepp43964870 pla curt del vicepresident del govern i conseller d economia180625185717 / Andrea Zamorano

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha compartit aquest dilluns taula i estovalles amb el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, una vegada finalitzada la seva reunió amb el president de la Generalitat, Quim Torra. Segons fonts de la Presidència, el dinar s’ha produït de manera "coordinada" amb el president i tots dos s’han intercanviat la informació al terme de les seves respectives trobades.

Notícies relacionades

Iglesias s’ha convertit aquest dilluns en el primer líder d’un gran partit espanyol que es reuneix oficialment amb Torra. I el líder de Podem ha aprofitat l’ocasió per presentar-se com a mediador entre el president de la Generalitat i el del Govern. La trobada al Palau de la Generalitat, que ha durat més d’una hora, ha servit perquè Iglesias remarqui la seva proximitat amb algunes demandes dels Govern català, com l’acostament dels polítics presos.

Un cop la cita ha acabat, Iglesias ha dinat amb Aragonès, número dos del Govern i líder ‘in pectore’ d’ERC, que al matí ha comparegut al Parlament per exposar les línies bàsiques de la Conselleria d’Economia.