JOCS DEL MEDITERRANI

Ballesteros diu que els seients buits eren d'atletes, comitès olímpics i voluntaris

L'alcalde de Tarragona assegura que es van vendre 6.793 entrades de les 7.000 que es van fixar com a objectiu

Nega que s'hagin regalat entrades a grups com Vox o Societat CIvil Catalana

zentauroepp43913046 gran pla general de la interpretaci  de l himne  juguem per 180625115622

zentauroepp43913046 gran pla general de la interpretaci de l himne juguem per 180625115622 / Gemma Sanchez

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (PSC), ha assegurat aquest dilluns que la majoria de les entrades per a la inauguració posades a disposició del públic en la inauguració delsJocs del Mediterrani es van vendre i que les localitats que van quedar buides corresponien a invitacions i compromisos. Concretament, es van vendre 6.793 entrades d’un total de 7.000, que era l’objectiu de l’organització.

Segons Ballesteros, els espais buits de l’estadi responien a atletes que se’n van anar després de la desfilada sense ocupar els 3.000 seients que se’ls havia de reservar obligatòriament, així com membres delscomitès olímpics, als quals s’havia de reservar 1.800 localitats, i una part de seients de voluntaris.

Sobre les acusacions que s’hauria dirigit la venda o s’haurien regalat entrades a grups com Vox o Societat Civil Catalana, Ballesteros ho ha negat i ha afirmat que s’han dit "moltes ximpleries".

Notícies relacionades

Després que en les competicions s’hagin vist grades buides, l’organització ha fet un impuls de la promoció de venda d’entrades.

Ballesteros també ha rebutjat els xiulets a Quim Torra, "de manera clara i sense pal·liatius", i al rei Felip VI.