Pere Aragonès: "Hi haurà més 1-O"

zentauroepp43608644 pere aragones en conselleria economia  foto ferran sendra180604104229

zentauroepp43608644 pere aragones en conselleria economia foto ferran sendra180604104229 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
Xabi Barrena

Pere Aragonès, el líder efectiu d’ERC, en absència del president i la secretària general, Oriol Junqueras i Marta Rovira, ha advertit aquest divendres al Govern que l’acció del Govern, del qual ell mateix és vicepresident, està encaminada a provocar noves ocasions per fer efectiva la independència de Catalunya. “Hi haurà més 1-O; hi haurà nous octubres”,ha afirmat.

Notícies relacionades

“El que cal fer és garantir que en la pròxima ocasió s’assoleixi aquesta independència” ha ressaltat el vicepresident de l’Executiu en el consell nacional del seu partit. Aragonès, després de detallar els primers moviments dels republicans a les conselleries que gestionen, ha fet múltiples referències al referèndum de la tardor passada.

“Ens autodeterminem”, ha asseverat, “i qualsevol negociació que no ho tingui en compte”, ha dit en referència a la posició de sortida del Govern de Pedro Sánchez, sempre disconforme amb l’autodeterminació,  “suposarà una pèrdua de temps perquè no estarà abordant l’autèntic problema de fons” ha sentenciat.