CONTRA LA MOCIÓ DE CENSURA

Junqueras i Colau, entre els signants d'un manifest en suport del "govern del canvi" de Badalona

El text defensa que l'Executiu de Dolors Sabater ha aconseguit "recuperar una ciutat per a tothom"

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
ACN

Oriol Junqueras, Ada Colau, David Fernàndez, Òscar Camps i Sílvia Soler són alguns dels representants del món polític, social i cultural que s’han adherit al manifest de suport al "govern del canvi" a Badalona format per Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA.

En el manifest, que porta per lema 'Amb Badalona no es juga', es recorda que l’Executiu de Dolors Sabater, en perill per la moció de censura impulsada pel PSC, el PP i Ciutadans que es podria concretar la setmana que ve, ha aconseguit revertir els efectes de la política "xenòfoba i excloent" del PP de Xavier García Albiol i "recuperar una ciutat per a tothom".

Sobre la moció, el manifesto critica que "és un moviment irresponsable" perquè només respon a la necessitat dels tres partits de "fer campanya electoralista sense parlar de propostes de ciutat ni concretar qui formarà part del nou govern. A més, alerta que, si prosperés, el PSC hauria de governar en minoria amb els seus tres regidors "dominat des de l’ombra pel PP d’Albiol", la qual cosa suposaria la tornada de les polítiques de dretes al consistori de Badalona.

Pressupostos

Notícies relacionades

En el manifest de suport també es recorda que els Pressupostos del 2018 que el govern municipal va presentar era els "més socials" de la història amb un augment de 6,7 milions d’euros en temes com el reforç de personal municipal, l’eliminació de les llistes d’espera en atenció domiciliària, o una nova línia d’ajuda per al lloguer, entre d’altres.

El text es pot consultar a suportbadalona.wordpress.com.