21 febr 2020

Anar al contingut

EXECUCIÓ DE LA SENTÈNCIA

Urdangarin ingressarà en una presó de Madrid

Torres escull la presó de Can Brians 2 per complir la seva condemna

J. G. Albalat

Urdangarin ingressarà en una presó de Madrid

Ballesteros

Iñaki Urdangarin ingressarà en una presó de Madrid, segons ha pogut saber EL PERIÓDICO, tot i que encara es desconeix en quina, per complir la condemna imposada pel Tribunal Suprem per la desviació de fons públics a través de l’Institut Nóos. No obstant això, fonts d’Institucions Penitenciàries creuen que el cunyat del Rei optarà finalment per la presó de Zaballa (Àlaba).

La destinació del que va ser el seu soci a l’entitat, Diego Torres, està molt més clar, ja que ha sol·licitat ingressar a la presó de Can Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona).

Tant Urdangarin com Torres tenen de termini per entrar a la presó fins dilluns vinent. Així l’hi va comunicar ahir dimecres l’Audiència de Palma. L’altre condemnat pel 'cas Nóos' que estava citat, Jaume Matas, va ingressar voluntàriament ahir a la presó d’Aranjuez.

El Suprem va reduir en cinc mesos la condemna imposada per l’Audiència de Palma al marit de la infanta, fins als cinc anys i deu mesos. Torres va ser el més beneficiat per l’alt tribunal, al reduir-li la pena inicial de vuit anys i mig de presó a cinc anys i vuit mesos després d’absoldre’l del delicte de tràfic d’influències.