CITA EN L'AIRE

Arrimadas no anirà a la seva cita amb Torra si manté la pancarta dels presos polítics

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, respon a la líder de Cs que la pancarta "només es retirarà quan no hi hagi motius per tenir-la"

video 3361787 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha advertit aquest dijous que no anirà a la reunió de demà amb el president de la Generalitat, Quim Torra, si no retira la pancarta que reclama en favor dels dirigents polítics empresonats i els fugits i "segueix amb les seves amenaces de seguir endavant amb un pla il·legal". 

Arrimadas ha declarat en una roda de premsa al Parlament que "el diàleg no es podrà produir" perquè ella no "es dona per convidada mentre hi hagi símbols independentistes" a la ronda de contactes amb els líders parlamentaris prevista per demà a les 10 hores.

"Si a la façana hi ha un símbol polític que expulsa els meus votants, no hi ha una invitació al diàleg amb ningú", ha explicat la líder de l’oposició a Catalunya, i ha apel·lat a Torra que demostri "que està disposat a rebre tothom i no només els que comparteixen la ideologia independentista". 

Reconduir la situació

Arrimadas també ha demanat a través d’una carta al president que reconsideri la seva actitud de "reiteració d’il·legalitats" atesa la "imperiosa necessitat de reconduir la situació política i social a Catalunya".

Notícies relacionades

Al seu torn, la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha respost a la líder de Ciutadans que la pancarta només es retirarà "quan no hi hagi motius per tenir-la", durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, informa Roger Pascual.

Artadi ha recordat a Arrimadas que els regidors de Ciutadans van "amb normalitat a l’Ajuntament de Barcelona", on hi ha un llaç groc en suport als presos sobiranistes.