ANUNCI

Quim Torra estudia denunciar els insults a la seva filla pel seu aspecte físic

El president considera que s'han traspassat "línies vermelles" amb els atacs a la seva filla gran, que va néixer amb espina bífida

undefined43361900 joaquim torra180521024743

undefined43361900 joaquim torra180521024743 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la Generalitat, Quim Torra, està estudiant si emprèn accions legals contra les persones que han insultat la seva filla gran, que va néixer amb espina bífida, pel seu aspecte en fotos publicades a les xarxes socials.

"Que a la meva filla se la insulti pels seus defectes físics, per les fotos, no ho puc tolerar. Em fa mal. I això ho vull parar", ha assenyalat durant una entrevista a RAC-1 aquest dimarts.

Segons ha explicat, els comentaris abocats contra la seva família són els que més li han dolgut, més que els atacs pels seus articles i tuits. "De vegades es traspassen línies vermelles, com la familiar, i això no sé com encaixar-ho. Em fan moltíssim mal alguns comentaris", ha confessat.

Malformació congènita

Torra ha explicat en antena que la seva filla gran, que ara té 27 anys, va néixer amb espina bífida. Van saber que patia aquesta malformació congènita del tub neural el setè mes d’embaràs i amb només un mes de vida va haver de sotmetre’s a cinc intervencions quirúrgiques.

Segons el relat del president, per començar a caminar la seva filla va haver d’ajudar-se d’unes fèrules i el seu desenvolupament motriu "ha estat diferent del d’altres nens". Actualment ja té autonomia per "anar tranquil·lament a tot arreu".

Notícies relacionades

No obstant això, aquesta situació, ha assegurat Torra, ha servit a la seva família per unir-se més. El president té dos fills més: un de 23 anys i una de 20.

"Tinc molt proper el món de la discapacitat i durant el meu mandat m’hi vull abocar molt”, ha conclòs Torra.

Temes:

Quim Torra