Jiménez Losantos clama contra Berlín: "A les Balears hi ha uns 200.000 ostatges alemanys"

Espanya pot fer "tota mena de malifetes" al gat teutó, va afirmar el periodista a la ràdio

14911341 59

14911341 59

1
Es llegeix en minuts

El periodista Federico Jiménez Losantos, locutor de la cadena EsRadio, va carregar contra Alemanya per la posada en llibertat de l'expresident de Catalunya, Carles Puigdemont, alhora que va acusar el govern de Berlín de racista. "Espanya no és Mauritània", va opinat, després de considerar que l'Executiu de Madrid ha sigut bufetejat per Berlín.

En el seu editorial d''Es la mañana de Federico', va criticar la decisió del jutge germànic de deixar Puigdemont en llibertat sota fiança i va demanar una reacció: "A Baviera poden començar a esclatar cerveseries. Naturalment proposo una acció. I tant que s'ha de reaccionar", va proclamat, després d'indicar que "a les Balears hi ha uns 200.000 ostatges alemanys". A més, va identificar Alemanya com un gat i Espanya com un ratolí. Malgrat això Espanya podria "fer "tota mena de malifetes" al felí.

Notícies relacionades

"El miserable jutge alemany ofèn tots els espanyols, es burla de la nostra Constitució i del nostre ordre jurídic", va subratllar, abans de recalcar que li és igual si el magistrat "és nazi, comunista o pagat pels separatistes". 

Després de carregar durament contra Rajoy i el PP va fer un dur al·legat contra l'esperit comunitari: "Si Europa no respecta Espanya, Espanya abandonarà la Unió Europea".