Losantos dispararia a Errejón i Bescansa

"Si porto la 'lupara' --escopeta retallada--, disparo. Sort que no la porto...", va afirmar el periodista d'EsRadio al seu programa

Federico Jiménez Losantos diu banda i mamarratxo al partit que lidera Pablo Iglesias. / periodico

1
Es llegeix en minuts

“Veig Errejón, veig la Bescansa, veig la Rita Mestre i em surt la muntanya, no l'agro, la muntanya. Si porto la 'lupara' –escopeta retallada--, disparo. O sigui, sort que de no la porto…”. Així es va expressar Federico Jiménez Losantos, periodista d'EsRadio, al seu programa de dijous, en què també va qualificar de “mamarratxos” i “rastaflautes” els dirigents de Podem i els seus seguidors. "Quan els veig m'agafen ganes de fer la revolució francesa, però sense guillotina, encara que no siguin innocents".

Podem no és un partit polític”, va dir Losantos, per afegir seguidament: “És una banda, és un moviment, en el millor dels sentits. Però és una banda, finançada per Veneçuela i per l'Iran des d'abans de la seva constitució, una banda antisistema, de 'rastaflautes’, de ‘pijiprogres’, de senyorets i senyoretes”.  

“És l'únic partit que em suscita odi de classes”, va subratllar el periodista. Després de declarar que si tingués a mà una escopeta els dispararia, Losantos va tornar a insultar els seguidors del partit que lidera Pablo Iglesias: “Aquests senyorets de pa ‘pingao’, aquests mamarratxos, es carregaran Espanya i en nom dels pobres ens faran més pobres a tots. Com que ells són rics…”.

Les xarxes socials no s'han fet esperar i han respost al radiofonista, a qui han titllat de “cafre”, “feixista” i “neci”, entre altres qualificatius, a més d'acusar-lo de buscar publicitat gratuïta. @BobEstropajo ha tuitejat una imatge de camises de força dedicades al periodista.

Notícies relacionades

L'actor polèmic Willy Toledo, al seu perfil de Facebook, ha parafrasejat el periodista: “Veig Federico Jiménez Losantos i si porto una escopeta, li disparo. Sort que no la porto. Bona nit”.

L'Associació de la Premsa de Madrid ha lamentat les declaracions del periodista.