ENTREVISTA A 'TELVA'

Arrimadas: "El meu marit era nacionalista; ara intento allunyar-lo d'això"

15213996416757

15213996416757

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La revista Telva publicarà aquest dimarts una entrevista amb Inés Arrimadas. La líder de Ciutadans parla tant de política com de la seva vida personal amb Xavier Cimas, exdiputat de CiU. "El meu marit era nacionalista. Ara intento apartar-lo de tot això", assegura.

Notícies relacionades

El Mundo avança alguns dels continguts de l'entrevista, en què comenta que Cimas "va abandonar el partit quan va deixar de ser el que era o el que semblava que era", en referència a la deriva independentista dels convergents. Arrimadas no descarta seguir els passos d'Albert Rivera i fer el salt a la política estatal, però assenyala que la seva idea és quedar-se a Catalunya. "Ara em faria molta pena anar-me'n d'aquí, després de tot el que hem aconseguit, encara que al nostre partit fem primàries i la vida pot fer moltes voltes", comenta.

L'entrevista s'acompanya amb una sessió fotogràfica feta després del primer ple de la legislatura, el de l'1 de març, en què porta un model negre de setí i gasa de Diane von Fürstenberg, unes sabates de Jimmy Choo i arracades de diamants.