LA LEGISLATURA CATALANA

Jordi Sànchez, sobre l'independentisme: "Mantenir-nos units és fonamental"

El candidat de JxCat a president respon a través del seu advocat una entrevista de 'The Times'

jregue38104772 barcelona 19 04 2017 jordi sanchez presidente de la anc pres170629111052

jregue38104772 barcelona 19 04 2017 jordi sanchez presidente de la anc pres170629111052 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L'ara ja candidat de Junts per Catalunya a la presidència de la GeneralitatJunts per CatalunyaJordi Sànchez, ha cridat, en una entrevista a 'The Times', a la unitat de l'independentisme, després del rebuig per part de la CUP de votar a favor de la seva investiduraCUP. "Mantenir-nos units és fonamental", ha subratllat en el diari britànic, amb qui ha conversat a través del seu advocat, Ben Emmerson.

Notícies relacionades

L'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), en presó preventiva a Soto del Real, ha compartit a través del seu compte de Twitter una captura de l'entrevista, en què acusa els tribunals espanyols d'estar polititzats. "Els tribunals apliquen una filosofia política vestida de llei", afirma en al·lusió a la judicialització del procés. A més de Sànchez, segueixen a la presó el líder d'ERC i exvicepresident del Govern, Oriol Junqueras; l'exconseller Joaquim Forn i el president d'Òmnium CulturalJordi Cuixart.

El diputat de JxCat apunta que "la vulneració dels drets democràtics d'algunes persones és la vulneració dels drets de tothom", i ho fa precisament el dia que el president del Parlament, Roger Torrent, l'ha proposat com a candidat per a la investidura.