EXCLUSIVA: EL QUE ELS MOSSOS VOLIEN CREMAR

L'organigrama amb tots els membres de l''Operació Catalunya'

L'esquema està encapçalat pel llavors ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz

Sánchez-Camacho, Zaragoza i Moragas, entre els citats en l'informe

 

  / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Luis Rendueles / Juan José Fernández / Vanesa Lozano

La policia va rescatar un organigrama amb "fotografies de diversos polítics del PP, del PSOE, periodistes, empresaris, detectius, comissaris del CNP, membres de Societat Civil Catalana, d'altres plataformes civils i noms d'empreses". Els agents de la UCRO donaven per fet que tots formaven part de l''Operació Catalunya', la suposada trama per desprestigiar polítics favorables a la independència.

L'esquema, compost per 43 integrants en total i trobat a la caixa número quatre, està encapçalat pel llavors ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, seguit de tres comissaris de policia: José Villarejo, Eugenio Pino i Marcelino Martín Blas.

Notícies relacionades

En la llista, els mossos hi inclouen la diputada del PP Alicia Sánchez-Camacho, el socialista José Zaragoza i l'excap de gabinet de Mariano Rajoy Jorge Moragas. També hi figura François Seroux, un 'broker' francès que va col·laborar amb la policia oferint dades de suposats negocis bruts del fill gran de Jordi Pujol a Panamà.

L'organigrama de l'informe es completa amb els exempleats de l'agència de detectius Método 3 Antonio Tamarit i Julián Peribáñez, la que va ser nòvia de Jordi Pujol Ferrusola, Vicky Álvarez, i periodistes d''El Confidencial' i 'El Triangle'.