Anar al contingut

EN UN ACTE DE SCC

Una caporal dels Mossos acusa els comandaments del cos a Girona de "colpistes"

La policia està expedientada per llançar insults contra Puigdemont a través del seu compte de Facebook

El Periódico

Una caporal dels Mossos acusa els comandaments del cos a Girona de "colpistes"

Una caporal dels Mossos d'Esquadra ha acusat aquest divendres "tots els comandaments" de la policia catalana a les comarques de Girona de ser "colpistes". "Són colpistes disfressats de mossos", ha assegurat la caporal durant un acte de Societat Civil Catalana a Girona, en què ha pres la paraula per explicar la seva situació.

Es dona la circumstància que aquesta mossa fa 13 mesos que està expedientada i ha sigut objecte de diverses penalitzacions per llançar insults contra l'expresident Carles Puigdemont a través del seu compte de Facebook. Segons ha afirmat, aquells comentaris els va fer la seva mare utilitzant per error el seu perfil.

"M'han destrossat la vida personalment i professionalment. Els meus companys independentistes diuen de tot a Facebook i mai els ha passat res. Demanaré un trasllat de cos policial", ha afegit, abans d'assegurar que es vol reunir amb el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, perquè li faciliti el canvi i presentar-li tres àlbums de fotos que, ha assenyalat, demostren que companys del cos s'identifiquen a les xarxes socials com a agents independentistes. "Li diuen dictador al Rei o feixista a Soraya Sáenz de Santamaría, però a ells no els expedienten", s'ha lamentat.

"A la Generalitat, que jo anomeno Genestapo, hi està havent un cop d'Estat des de dins de les institucions", ha destacat aquesta caporal abans d'assenyalar que li és "igual" enfrontar-se a un nou expedient per les seves paraules.