CONTRA LA INDEPENDÈNCIA

Societat Civil Catalana i Tabàrnia sortiran al carrer el 25 de febrer

El president de la SCC es reuneix a la Moncloa amb Mariano Rajoy

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
Juan Ruiz Sierra

L'associació Societat Civil Catalana (SCC), promotora de les grans manifestacions de l'any passat en contra de la independència de Catalunya, ha convocat una "gran manifestació" a Barcelona el dia 25 de febrer per exigir la constitució d'un Govern. La data coincideix amb la plantejada per Tabàrnia en contra del procés independentista.

"Estem molt preocupats. És imprescindible començar a governar per curar les ferides econòmiques", ha dit aquest dijous el president de SCC, José Rosiñol, a la Moncloa. 

Moment de la reunió de Societat Civil Catalana amb Rajoy

Notícies relacionades

Rosiñol s'ha reunit durant gairebé dues hores amb el president del Govern, Mariano Rajoy, i la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i els traslladat la seva "visió de la política catalana" i els “objectius de concòrdia” de la seva associació.

La cita s'emmarca dins d'un esforç de SCC per "traslladar el seu relat" als principals dirigents polítics. Aquest divendres, Rusiñol es reunirà a Barcelona amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera. Dimarts de la setmana que ve es veurà a Sevilla amb la presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz.