PARÒDIA DE L'INDEPENDENTISME

Tabàrnia fitxa el propietari de la Bruixa d'Or com a 'ministre' d'Hisenda

Xavier Gabriel va traslladar les seus social i fiscal de l'administració de loteria de Sort després de l'1-O

tabarnia

tabarnia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tabàrnia ja té ministre d'Hisendaministre. L'última incorporació al govern del còmic Albert Boadella als territoris no independentistes de Barcelona i Tarragona que, amb la seva iniciativa, parodia el discurs independentista és el propietari de La Bruixa d'OrXavier Gabriel, el fitxatge del qual ha anunciat la plataforma a través del seu compte oficial Twitter, ja surt a la xarxa social amb la bandera de Tabàrnia.

Gabriel se suma així a l'equip de Boadella, el "president a l'exili", que ja va nomenar ministre d'Esports el periodista Tomás Guasch.

Notícies relacionades

El propietari de la Bruixa d'Or va anunciar l'octubre passat, dies després de l'1-O, que traslladava a Madrid la seu social de tots els seus negocis de loteria, restauració i immobles a Catalunya, i a Navarra, la fiscal. Gabriel va lamentar la "persecució", les "amenaces" i els "insults" que va rebre dels partidaris del procés pel fet de no ser independentista.

De plaça dels Països Catalans a...

L'última iniciativa de Tabàrnia ha sigut una campanya de recollida de firmes a change.org perquè la plaça dels Països Catalans de Barcelona es passi a dir plaça de Tabàrnia. La plataforma ha volgut així seguir "l'exemple" de Girona, que ha aprovat canviar el nom de la plaça de la Constitució per la de l'1 d'octubre.