PROTOCOL ANTITERRORISTA

Localitzat el camió que ha provocat una alerta terrorista a Barcelona

El vehicle robat a Castellbisbal ha sigut trobat a Sant Andreu de la Barca

Com a mesura preventiva a causa del nivell d’alerta antiterrorista, situat en el nivell quatre en una escala de l’u al cinc, s’ha emès un avís a tots els cossos de seguretat perquè els ajudin a localitzar com més ràpid millor aquest camió. / {EFE} VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha localitzat en un polígon el camió robat a Castellbisbal, han informat els Mossos a Twitter. El camió pertany a una empresa de Castellbisbal i va ser robat dimarts.

Notícies relacionades

Després del robatori, es va llançar un avís a tots els cossos policials ja que el nivell d'alerta terrorista és de 4 sobre 5, tot i que els Mossos van indicar que no veien indicis que el vehicle fos per atemptar.

Després del robatori del camió, i com a mesura preventiva pel nivell d'alerta antiterrorista, situat al nivell quatre en una escala d'u a cinc, es va emetre un avís a tots els cossos de seguretat perquè ajudessin a localitzar el camió. Els Mossos havien emès l'avís com a mesura de prevenció, a l'aplicar els protocols establerts pel nivell d'alerta terrorista.