Entrevista

C's vol canviar la llei perquè els gossos siguin persones

C's vol canviar la llei perquè els gossos siguin persones

melisa

melisa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

“Jo busco la igualtat de les persones reals: dones, homes i éssers. Per això presentem el projecte de llei perquè els gossos siguin persones". Aquesta és la resposta, presumptament un lapsus, de la diputada al Congrés i secretària de joventut i responsable de l'àrea d'energia i medi ambient de Ciutadans, Melisa Rodríguez, a la pregunta de si era o no feminista.

Notícies relacionades

En una entrevista al digital Másmujer, la membre de l'executiva de la formació taronja rematava la resposta amb un "crec en totes les persones igual, sense etiquetes”, defugint així la categoria de feminista i portant l'equidistància entre ni masclisme, ni feminisme fins a l'esfera animalista.

En la mateixa línia, la diputada per Tenerife i candidata el 2015 a la presidència del Govern de les Canàries afirma que "jo soc fidel que a la gent se la valori per la seva essència i no per la seva condició. Penso en persones i en capacitats, no en gèneres". Rodríguez opina que per combatre el masclisme s'ha de pensar "en persones i educar perquè es pensi en aquestes. Deixant enrere el radicalisme des de totes les visions".