Iceta crida a concentrar el vot útil d'esquerres en el PSC

El candidat socialista es presenta com l'única alternativa real a l'independentisme

zentauroepp41331232 pla mig del secretari general del psoe  pedro s nchez  i el 171216125320

zentauroepp41331232 pla mig del secretari general del psoe pedro s nchez i el 171216125320 / Maria Belmez

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Recta final de campanya. Cansament en totes les caravanes electorals en les quals s'estén la sensació que els discursos es comencen a repetir. Els partits intenten mantenir l'ordre tàctic però introduint matisos en el joc per marcar algun gol gairebé en el temps afegit. Com ha fet Miquel Iceta a l'apel·lar a concentrar el vot d'esquerres en el PSC i presentar-se com l'única alternativa real a l'independentisme. 

Notícies relacionades

"L'alternativa a Puigdemont i Junqueras soc jo”, ha clamat entre crits de president Iceta, que ha guardat per a aquests últims dies l'apel·lació al vot útil. Per a això ha repartit les seves peces estratègicament. Mentre Iceta reclamava el vot dels comuns, l'exministre Josep Borrell intentava amb el seu discurs dur antiindependentista pescar aquest dissabte a Salou, Mollet i Pineda els suports dels que dubten entre Ciutadans i el PSC. I Ramon Espadaler buscava a la mateixa hora el vot de l'antiga CiU en barris com Sarrià.

"No es pot parlar de Catalunya i oblidar-se dels catalans", ha sentenciat Iceta, assenyalant que és una "traïció al verdader sentit del patriotisme". Como si d'un àrbitre ensenyant una targeta es tractés, Pedro Sánchez ha exhibit la papereta del PSC, "la papereta de la concòrdia, l'experiència i la convivència".