Tensió en l'entrevista de Sanchis a Iceta: "Em pensava que el debat era dilluns"

El candidat del PSC deixa anar una velada crítica al director de TV-3

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

El cap de llista del PSC a les eleccions del 21 de desembre, Miquel Iceta, va ser entrevistat ahir a la nit a TV-3 pel director de la televisió pública, Vicent Sanchis, i en un moment d'aquesta va deixar anar una velada crítica contra el periodista a compte de la seva actitud durant les preguntes. "Em pensava que el debat era dilluns", li va deixar anar Iceta en referència al debat de candidats que se celebrarà a TV-3 el dia 18 de desembre, quan ja portaven més de 20 minuts d'entrevista i després de les constants interrupcions del director de la cadena.

Sanchis va preguntar al candidat socialista sobre la pertinença del seu partit al "bloc" constitucionalista al costat del PP i Ciutadans, li va retreure el suport del PSOE a l'aplicació de l'article 155 a Catalunya i va posar en quarantena la seva promesa electoral de reconciliació, la proposta de reforma de la Constitució o la reforma del finançament.

Notícies relacionades

Va ser precisament en aquest punt, quan parlaven sobre la reforma del model de finançament, quan Iceta va saltar: "¿Vostè m'està defensant alguna proposta concreta? Estaria bé, si té alguna idea concreta, estaria encantat de parlar, encara que em sembla que el debat és dilluns".

Es pot escoltar el retret d'Iceta a Sanchis a partir del minut 24.48 de l'entrevista: