CITA AMB LES URNES

Eleccions catalanes: El nou vídeo de campanya del PSC

Els socialistes repassen algunes bronques del procés amb frases pronunciades per dirigents independentistes

El nou video de campanya del PSC per al 21-D. / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les paraules que l'expresident Artur Mas va pronunciar en la campanya electoral del 2015, quan va augurar, equivocadament, que cap banc se n'aniria de Catalunya si aquesta avançava cap a la independència, són el punt de partida del nou vídeo amb què el PSC demana el vot per al pròxim 21 de desembre.

Notícies relacionades

Aquestes paraules, les de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, convidant els bancs a anar-se'n, i les d'altres dirigents impulsors del procés atacant els de forces no independentistes es van succeint en el vídeo a mesura que un got d'aigua es va omplint a poc a poc.

El diputat d'ERC Joan Tardà fent una crida a "ignorar" l'exministre José Ignacio Wert o Mireia Boya, de la CUPllançant als comuns aquell "Roma no paga traïdors" són alguns dels tensos moments del procés que recull el vídeo socialista, per finalitzar amb la consigna "botifler", la gota que al final fa vessar el got. Davant d'això, el cap de llista del PSC, Miquel Iceta, es presenta com l'opció per "canviar el rumb" amb el lema "Catalunya som tots, som totes".