Anar al contingut

Rajoy: "¿Per què no m'he de tornar a presentar? No he fet res dolent"

El Periódico

Rajoy: "¿Per què no m'he de tornar a presentar? No he fet res dolent"

DAVID CASTRO

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha tornat a reivindicar el seu dret a presentar-se a la reelecció quan es tornin a celebrar eleccions generals, cosa que espera, a més, que no passi fins a esgotar la legislatura.

"¿Quin debat és aquest? ¿Per què no m'he de tornar a presentar? No he fet res dolent", ha dit fent broma Rajoy en la conversa informal que ha mantingut, un any més, amb els periodistes al Congrés després de l'acte de celebració de l'aniversari de la Constitució.

Pressupostos i finançament autonòmic

Rajoy ha assegurat que no veu un altre escenari que no sigui el d'esgotar la legislatura, encara que el PP tingui 137 diputats i ho hagi de pactar i consensuar tot, com per exemple els pressupostos.

I espera abordar aquest debat, el dels comptes de l'Estat, a partir del gener, un cop celebrades les eleccions catalanes del 21 de desembre.

També recorda els diputats que té a l'explicar que és necessari el consens amb el PSOE per reformar el model de finançament autonòmic. "Espero que el Partit Socialista vulgui, perquè jo amb 137 no puc", ha dit.