2 de desembre

L'ANC organitza un concert per recaptar fons per a la caixa de solidaritat

"El concert de la llibertat" reunirà el 2 de desembre grups com Els Amics de les Arts, Els Catarres o membres de Sopa de Cabra i Els Pets

abertran41031823 el vicepresident de l anc  agust  alcoberro  el productor de171121123451

abertran41031823 el vicepresident de l anc agust alcoberro el productor de171121123451 / Nuria Julia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha anunciat els preparatius per celebrar el 2 de desembre un concert a l'estadi Lluís Companys de Montjuïc, en què ja hi ha confirmats grups com Els Amics de les Arts, Els Catarres, Oques Grasses, Itaca Band i membres de bandes icòniques del rock català com Lluís Gavaldà (Els Pets) i Gerard Quintana (Sopa de Cabra). Sota el nom "Concert per la llibertat dels presos polítics", l'ANC espera omplir les 60.000 localitats del recinte per recaptar fons per a la caixa de solidaritat que té oberta l'entitat.

Notícies relacionades

El portaveu i vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro, ha anunciat que la caixa de resistència ha aconseguit recaptar fins ara un total de 4.550.000 euros, dels quals, 3.050.000 euros han sigut abonats en concepte de fiances per a les causes dels diferents membres de la Mesa del Parlament. Amb la venda d'entrades i altres beneficis que s'aconsegueixin del "concert per la llibertat dels presos polítics", l'entitat sobiranista espera augmentar el milió i mig de què disposen actualment.

El concert se celebrarà a partir de les 16.30 hores del dissabte 2 de desembre, amb una durada aproximada de tres hores en què coincidiran a l'escenari la rumba de la Senyora Tomasa, el cantautor Cesk Freixes i el rock dels Búhos, entre altres. El cartell definitiu s'anunciarà en els pròxims dies i, segons ha explicat l'ANC, la participació dels grups serà de forma altruista i sense remuneració. Les entrades tindran un cost d'entre 10 i 30 euros i es podran adquirir a la web de l'ANC a partir del 22 de novembre.